TURNEU NDËRKOMBËTAR “GRAND PRIX” ZAGREB 05-10.12.2023

Kosova me boksierin 75kg.Jozef Rrasi dhe selektorin Musli Zymberi kanë udhëtuar në Zagreb të marrin pjesë në turneun e madh ndërkombëtar “Grand Prix” Zagreb 05-10.2023