Kampionatin Evropian për shkollar (Kadet)Erzurum,Turkye 

Sot me 15 gusht në të teten e finales pësuan humbje dy boksierët tanë 52kg. Flori Tarani humbi nga boksieri Rumun Buletica Ciprijan Julian dhe 54kg.Ensar Badallaj pësoi humbje nga boksieri i Armenisë Aleks Pertosyan.

Edhe pse humbën boksierët tanë dhanë gjithqka nga vetja, kjo ishte një pervojë ndërkombëtare për boksierët tanë.
Edhe selektori Besnik Vranovci mendon se përvoja e bëri të veten dhe në të ardhmen pret rezultate nga këta djelmosha.