FboxK organizon turneun ndërkombëtar “Pavarësia”

FboxK do ta organizojë këtë turne për të 16-ën herë me radhë

Pjesëmarrëse të këtij turneu, krahas Kosovës, do të jenë edhe shtetet e rajonit si Bullgaria, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria.

Turneu do të zhvillohet me fillim nga ora 12:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Peshimi i boksierëve do të bëhet nga ora 08-09h.

Gjyqtarë do të jenë: Agim Shala, Agim Tahiraj, Fadil Bekteshi, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Filip Nue

Delegat: Sylejman Voca

Mjeku kujdestar: Artan Lushaj