Bajoku, boksieri më i mirë i turneut “Adem Jashari”

Kanë përfunduar edhe meçet finale të turneut të boksit “Adem Jashari”.

Ky turne mbahet nën patronatin e kryeministrit,dhe falenderojmë Ministrin e Sportit për përkrahje.

Për dy ditë me radhë ky turne, i 25-ti me radhë u zhvillua në sallën “1 Tetori” në Prishtinë.

Pjesëmarrës ishin boksierë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Zvicra,Bullgaria dhe Sllovaki

Boksieri më i mirë u shpall Shpëtim Bajoku, tekniku më i mirë u shpall Erik Katona nga Sllovakia.ndërsa çifti më luftarak ishte dyshja Taulant Jakupi dhe Ukë Smajli.

Boksieri më perspektiv u shpall Useid Nika nga Shqipëria. Boksieri më i mirë i huaj Alim Nasufi nga Maqedonia e Veriut, kurse boksieri më përspektiv Loris Idrizi.

Boksierët më të mirë të turneut u shpërblyen edhe me mjete financiare.