MBLEDHJA E RREGULLT E BORDIT TË FBOXK

Me 02.09. 2023 Bordi i FBOXK mbajti mbledhjen e rregullt, në rend të ditës ishi disa pika :

Nder to ishte edhe dorëheqja e pa revokushme e selektorit Besim Brahimi nga posti i selektorit të përfaqesueses së Kosovës në boks.

Bordi i FBOXK mori vendim që selektorit Besim Brahimi ti miratohet dorëheqja e pa revokushme nga selektori i përfaqesueses së Kosovës në boks, dhe si ushtrues detyre emnoi Musli Zymberin deri në shpalljen e konkursit për selektor të përfaqesueses.