KAMPIONATI EVROPIAN PËR SHKOLLAR MARIBOR (SLLOVENI)

Kosova me 3 boksierë do të merr pjesë në Kampionatin Evropioan për shkollar 15-26 Gusht 2023 në Maribor (Slloveni).

Kosova në kët kampionat Evropian përfaqesohet me 3 boksierë: 42kg.Riad Mziu, 57kg.Ensar Badallaj, 60kg.Flori Tarani, selektori i shkollarëve Besnik Vranovci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që është ftuar të ndajë drejtësinë në kët kampionat Evropian.