KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR PLOIESTI (RUMUNI)

Denis Krasniqi 57kg. dhe Suela Canolli 57kg.sot pësuan humbje në të tetën e finales së kampionatit Evropian dhe u eliminuan për garat e mëtutjeshme të këtij kampionati.

Denis Krasniqi 57kg. pësoi humbje nga boksieri Slloven Bojic Aleksandar, dhe 57kg.Suela Canolli pësoi humbje nga boksierja e Izraelit Fashfsha Malak.