Donjeta Sadiku arrin në çerekfinale në Lojërat Evropiane

Donjeta Sadiku ka kaluar edhe pengesën e dytë në garat e boksit në Lojërat Evropiane Krakow 2023.

Boksierja jonë ishte bindshëm më e mirë se sa zvicerania, Anna Jeni, kategoria -60 kg.

Sadiku u kualifikua në çerekfinale dhe tani është një fitore larg sigurimit të medaljes dhe normës olimpike.

Meçin e saj nga afër e ndjeki edhe presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi.