Patriot Behrami garoi sot në garat e boksit në Lojërat Evropiane Krakow 2023.

Boksieri ynë, u mund nga francezi, Makan Vie Traore, kategoria -71 kg.

Garën e tij dhe të Shpetim Bajokut, nga afër i ndjekën edhe drejtuesit e KOK-ut, me në krye presidentin, Ismet Krasniqi.