Turneu memorial i boksit “Armend Trena&Malsor Dashi”- 06.05.2023

Klubi i boksit “DARDANËT “Prishtinë organizoi turneun tradicional memorial të boksit “ARMEND TRENA -MALSOR DASHI “sot me 06 Maj 2023 në Kaçanik, në Palestren e Sporteve në Kaçanik me fillim nga ora 12:00.

U zhvilluan duele interesante dhe boks cilsor e sidomos te të rinjët dhe vajzat.

Rezultatet:

1.73kg. Urim Sadiku (Uniteti-FushKosove)- Riad Hasanaj(Fighter-Peja)0:2

2.52 kg. Leona Dobratiqi (Kastrioti Obiliq)- Erinda Veliu(Skender Salihaj-Shtime)0 :2

3.60kg. Erdi Aliu (Dardanet-Prishtine)-Leonit Dobratiqi (Kastrioti-Obiliq)0;2

4.46kg. Daris Aliu (Dardanet-Prishtine) – Albion Veliu (Skender Salihaj-Shtime) 0 :2

5.56kg Eldar Aliu (Dardanet-Prishtine)- Leonit Isufaj (Skender Salihaj-Shtime) 0 :2

6.60k.g Suela Canolli (Dardanet-Prishtine)- Rina Ahmeti (Uniteti-FusheKosove) 2: 0

Senior:

7.60kg.Gentrit Gashi (Trepça-Mitrovicë)- Elvir Mustafa (Trepça89-Mitrovicë) 2: 0

8. 60kg Luar Aliu (Uniteti-FushëKosovë) – Lorent Murati (Besa-Pejë) 0 :2

9.67kg Albion Behluli (Dardanet-Prishtine)- Dalmat Salihu (Skender Salihu-Shtime) 0 : 2

Juria shpalli boksierët- ret më të mirët e turneut:

Boksierja më e mirë: Suela Canolli

Tekniku më i mirë: Dalmat Salihu

Qifti më luftarak: Erdi Aliu- Leonit Dobratiqi

Boksieri më ferplej: Gentrit Gashi

Gjyqtarë

1.Agim Shala

2.Agim Tahiraj

3.Fadil Bekteshi

4.Granit Qorri

5.Luan Krasniqi

Delegat: Sylejman Voca