DONJETA SADIKU NË KAMPIN PËRGADITOR NDËRKOMBËTAR NË IZMIR (TURQI) 10-21 PRILL 2023

Boksierja medalistja botërore Donjeta Sadiku së bashku me trajneren Marjola Sallauka nga 10 deri me 21 prill janë në pergaditje, në kampin ndërkombëtar në Izmir (Turqi) .

Këto pergaditje janë të mirëseardhura për Donjeta Sadikun e cila nga 22 prill -1 Maj do të marë pjesë në turneun ndërkombetar “ÇESME” në Izmir – Turqi.

Kandidatja kryesore dhe bursistja e KOK për Lojrat Olimpike Donjeta Sadiku,

këto pergaditje dhe pjesëmarrje në turne nderkombetarë i duhet të ruaj formen dhe të vazhdojë me pergaditje që të jetë e gatshme për garat kualifikuese për Lojrat Olimpike Parisi 2024, që do të mbahen në Krakow të Polonisë nga 21 qershor – 2 korrik.