Kosova me 3 boksier dhe 2 boksiere në turneun e ndërkombëtar ”ADRIATIC PEARL”13 – 20 Mars 2023 në Budva ( Mali i zi).

Kosova do të mar pjesë në turneun ndërkombëtar në kalendarin e federates Evropiane EUBC “ ADRIATIC PEARL” që do të mbahet nga 13 deri më 20 Mars 2023 në Budva- Mali i Zi.

Kosova përfaqesohet me boksierin 57kg.Lumturim XHoxhaj,67kg Planet Berisha 92kg Donat Syla ,boksieret: 52kg.Erinda Veliu,75kg.Liberta Haxholli , selektori i femrave Faton Xhakli, trajneri Nazim Halili dhe gjyqtari nderkombëtar Latif Demolli .

Ky turne do të jetë i mirseardhur për femra para Kampionatit Evropian qe mbahet me 23 Prill -04 Maj ne Yerevan (Armeni).