Mbledhja e parë e Bordit të Federates së Boksit të Kosovës në 2023

Mbledhja e parë e Bordit të Federatës së boksit në 2023 ku u diskutuan shumë pika për fillimin e garave kombëtare e ndërkombëtare.Organizimi i turneut ndërkombëtar “Pavarësia” me 12 shkurt dhe turneu ndërkombëtar i artë më i madhi në kalendarin e IBA-s “Strandja”Bullgari 18-27 shkurtë 2023.