Turneu memorial i boksit “AGIM RASHITI” 

Klubi I boksit “Drita” Gjilanë organizon turneun memorial te boksit “AGIM RASHITI” me 12 nëntor 2022

Turneu mbahet në Palestren e Sporteve “Petrit Selishta-Petriti”në Gjilanë me fillim në ora 14:00.

Sipas organizatorit pjesëmarrës janë boksierët nga, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova.

Peshimi i boksierëve : 10:00 – 11:00

Gjyqtarë

1.Agim Tahiraj

2.Granit Qorri

3.Fadil Bekteshi

4.Visar Ibrahimi

5.Fatlum Agushi

Delegat: Nadir Shllaku