TAULANT JAKUPI DHE DONAT SYLA TË GATSHËM PËR KAMPIONATIN BOTËROR PËR TË RINJË (YOUTH) U18

Kosova ka paraqitur 2 boksier 86kg.Taulant Jakupi, 92kg. Donat Syla për kampionatin Boretor të boksit për meshkuj dhe femra për të rinjë (youth) U18,që do të zhvillohet në Alicante, La Nucía ,Spanjë.

Sipas fjalëve të selektorit Besim Brahimi boksieret tanë janë pergaditur maksimalisht,janë ne formë të mir dhe të gatshem për pjesëmarje në ket kampionat boteror.

Edhe pse boksieret janë të gatshem dhe me kohë jemi paraqitur per pjesemarrje në ket kampionat botëror ekipi i Kosovës boksieret Taulant Jakupi,Donat Syla,selektori Besim Brahimi dhe gjyqtari nderkombëtar Latif Demolli ende nuk jan paisur me viza.

Ne kemi kerkuar sqarime nga federate boterore IBA për mospaisje të vizave,IBA na është përgjegjur se kan kontaktuar me ambasaden Spanjolle në Shkup dhe ju eshtë thenë se jemi duke pritur pergjegjen nga Madridi për ekipin e Kosovës..

Në këtë Kampionat Botëror të Boksit për të Rinj do të marrin pjesë me shumë se 650 boksier,nga 89 shtete .

Kampionati do të mbahet në qytetin spanjoll në rajonin Alicante, La Nucía nga data 14-26 Nëntor.