Ukë Smajli fitues i trofeut “Adem Jashari”

Federata e boksit e Kosovës organizoj turneun e madh ndërkombetar i 24 me rradhë “Adem Jashari” që ështe në kalendarin zyrtar të EUBC dhe IBA “.

Pjesëmarrës ishin 6 shtete nga rajoni dhe Evropa, u tregua një boks i mirë dhe cilsor, organizimi ishte në nivel të lartë.

Turneu u mbajt me 5 e 6 nëntor në Palestren e Sporteve 1 Tetori në Prishtinë.

Gjysmëfinalja 05 nëntor ora 16:00

Finalja 06 nëntor ora 12:00

Juria shpalli edhe boksierët më te mirë të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë: Ukë Smajli (Zvicër)

Tekniku më i mirë: Bashkim Bajoku Bajoku (KOS)

Qifti me luftarak: Shpetim Bajoku (KOS),- Loris Idrizi (KOS)

Boksieri ferplej: Bekim Vjerdha (ALB)

Boksieri më i mirë i huaj: Radoslav Rosenov (Bulgari)

Boksieri më i mirë i huaj: Katona Erik (Slovaki)

photo by: @Shpend Ahmeti
photo by: @Shpend Ahmeti
photo by: @Shpend Ahmeti