TURNEU NDËRKOMBËTAR “ADEM JASHARI” 05-06.11.2022

Federata e boksit e Kosovës do të organizoj turneun e madh ndërkombëtar i 24 me rradhë “Adem Jashari” që ështe në kalendarin zyrtar të EUBC dhe IBA “.

Pavarësisht që të gjitha përgaditjet janë bërë, ne ende nuk kemi të pakten as konfirmimin për mbeshtetje nga qeveria e kosovës nën patronatin e se cilës mbahet turneu si dhe nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport, nga të cilët shpresojmë që deri nesër të marrim lajme të mira.

Turneu mbahet me 5 e 6 nëntor në Palestren e Sporteve 1 Tetori në Prishtinë.

Gjysmëfinalja 05 nëntor ora 16:00

Finalja 06 nëntor ora 12:00

Peshimi gjysmëfinale : nga ora 07:00-09:00

Peshimi: finale: nga ora 08:00-09:00

Pjesëmarrës janë boksierët nga: Bulgaria, Zvicrra, Sllovaki, Itali, Maqedoni, Rumuni, Shqiperi dhe Kosova.

Gjyqtarë:

Agim Tahiraj, Agim Shala, Marigona Beadini, Rasim Rrustemi, Fadil Bekteshi, Visar Ibrahimi, Granit Qorri, Agron Nushi, Luan Krasniqi, Fatlum Agushi dhe Filip Nue

Supervisor: Sima Viorel – Rumuni

Visor: Sylejman Voca

Mjeku kujdestar: Agron Kamberi, Haki Dragusha