Ekipi i përzgjedhur nga Selektori për turneun ndërkombëtar “Adem Jashari” 2022 

Ekipi është përzgjedhur nga selektori Besim Brahimi dhe boksierët të cilet do të ken kundërshtar do të boksojnë, mvaret prej paraqitjes së boksierëve nga shtetet pjesëmarrëse.

KOSOVA

Nr. Emri Mbiemri Kategoria

1 Bashkim Bajoku -54kg.

3 Luar Aliu – 57kg.

4 Gentrit Gashi – 60kg.

5 Drilon Arifi – 63.50kg.

6 Shpetim Bajoku -67kg.

7 Loris Idrizi – 67kg.

8 Patriot Behrami- 71kg.

9 Venhar Haziraj – 71kg.

10 Ardian Seferi – 75kg.

11 Altin Shala – 80kg.

12 Dionis Gashi – 80kg.

13 Remzo Mustafiç-86kg.

14 Shpejtim Shabani-92+kg.

15 Arianit Paqarizi – 92+kg.

16 Besim Brahimi – Coach

17 Mehmet Haxhani- Coach

18 Lirim Shllaku – Coach

Selektori i vajzave Faton Xhakli ka përzgjedhur edhe dy boksieret tona në 60kg.Donjeta Sadiku dhe 70kg.Liberta Haxholli të boksojn kundër boksierë nga Bullgaria.