Kampionati individual i Kosovës në boks 21-22.10.2022 Obiliq

Rezultatet finale te Kampionatit Individual të Kosovës në boks.

Për dy ditë 21-22 tetor u zhvillua kampionati individual i Kosovës në boks, me një organizim të mirë dhe me boks cilsor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *