Kampionati Evropian për Junior Montesilvano ,Italy 27.09.-04.10.2022

Sot me 28 shtator në ring paraqiten dy boksieret tona 50kg. Erinda Veliu kundër boksieres Greke Giannakopoulou Lamprini dhe 57kg.Suela Canolli kundër boksieres Kroate Vencl Gabriela.
Selektori Faton Xhakli beson dhe shpreson se dy boksieret tona do ta kalojn pengesen e parë dhe do të hyn në qerekfinale në luftë për medalje.