Turneu ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahovic Talijan”

Kombëtarja e Kosovës me 4 boksier ka udhëtuar në Sarajev të merrë pjesë në turneun ndërkombëtar (IBA, EUBC) “Mustafa Hajrulahović Taljan” 21-24.09.2022 Sarajeve (B. e H.)

Kosova përfaqësohet me 4 boksier, dy senior 60kg.Lorent Murati,86kg.Remzo Mustafiq dhe dy te rinje(Youth) 75kg.Dior Berisha, 86kg.Taulant Jakupi, dhe trajnerin e kombëtares Mehmet Haxhani.

Në këtë turne do të marrin pjesë 15 shtete nga rajoni dhe Evropa.