EKIPI I KOSOVËS UDHËTOJ PËR BULLGARI

Medalistja botërore në 60kg, Donjeta Sadiku së bashku me trajneren Marjola Sallauka dhe gjyqtarin ndërkombëtar Latif Demolli i cili do të ndajë drejtësin udhëtuan në turneun ndërkombëtar “Balkan” që mbahet në Sofie të Bullgaris nga data nga 19-23 Shtator.

Në këtë turne marrin pjesë 17 shtete, ky turne është i mirëseardhur për boksierën Sadiku para kampionatit Europian që mbahet në Budva-Mal i zi nga data 11-23 Tetor.