Turneu memorial ndërkombëtar kushtuar dëshmorëve të kombit “Syle, Idriz, Milazim Balaj

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS VAZHDON ME GARA SIPAS KALENDARIT TË GARAVE 2022

KLUBI I BOKSIT “DUKAGJINI” KLINË ORGANIZON TURNEUN NDËRKOMBËTAR TË BOKSIT KUSHTUAR DËSHMORËVE “SYLË,IDRIZ.MILAZIM BALAJ” ME 01.Tetor 2022

Pjesa vjeshtore e garave fillon me turneun memorial ndërkombëtar kushtuar dëshmorëve “Sylë, Idriz, Milazim Balaj” që e organizon klubi i boksit “Dukagjini” Klinë me 01.Tetor 2022, në Palestren e Sporteve “Adem Jashari” në Klinë me fillim në ora 15:00.

Drejtori i klubit Hajdin Balaj ka ftuar boksierët nga Kroacia, Maqedonia e Veriut, Mali I Zi, Shqipëria dhe Kosova.

Në program ka paraparë 12 duele që do të jenë me boksier cilsor dhe shpreson e beson se shikuesit do të ndahen të knaqur me cilsin e boksit që do të tregohet në këto duele

Peshimi i boksierëve : 11:00 – 12:00

Gjyqtarë:

1.Agim Shala

2.Marigona Beadini

3.Agron Nushi

4.Luan Krasniqi

5.Fatlum Agushi

Delegat: Sylejman Voca