Boksierët e Kosovës udhëtojnë për në Turqi

Boksierët e rinj të kombëtares së Kosovës, udhëtojnë për në Turqi, me synime që të dalin me rezultate sa më të mira. 

“Boksierët e Kosovës në boks udhëtuan në Kampionati Evropian për shkollar (kadet) qe mbahet nga 11 e deri me 21 gusht në Erzurum.

Kosova përfaqësohet me 3 boksierë: 50 kg Eldar Aliu ,52 kg Flori Tarani, 54 kg Ensar Badallaj.

Selektori Besnik Vranoci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli. Në këtë kampionat marrin pjesë 28 shtete me 361 boksierë”,