Kampionati Europian për shkollar(kadet) Erzurum ,Turkey 10-21.08. 2022

Nga data 10-21.08.2022 mbahet kampionati Europian për shkollar (kadet),

Kosova përfaqësohet me 3 boksier:

50kg.Eldar Aliu ,52kg Flori Tarani ,54kg Ensar Badallaj

Selektori Besnik Vranoci dhe gjyqtari ndërkombëtar (përgjegjsi) Latif Demolli.

Në këte kampionat marin pjesë 28 shtete me 361 boksier/e.