LEOTRIM BERISHA BOKSIERI MË I MIRË I TURNEUT “KOMANDANT DRINI-EKREM REXHA”

Klubi i boksit “ Prizreni” Prizren organizon turneun memorial ndërkombëtar “Komandant Drini – Ekrem Rexha” me 18 qershor 2022, në “Galaxy Palace”Prizren.

Pjesëmarrës ishin boksierët nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kroacia, Zvicra, Franca dhe Kosova.

Gjithsejt u zhvilluan 15 duele u tregua boks i mirë dhe cilsor ishte një organizim i mirë nga nikoqiri.

Në fund juria zgjodhi boksierët më të mirë të turneut.

1.Boksieri më i mirë – Leotrim Berisha

2.Tekniku më i mirë – Ensar Badallaj

3.Qifti luftarak – Qlirim Berisha – Luka Hrustic

4.Shpresa e boksit – Leonis Paçarizi

Drejtësinë ndanë Gjyqtarët:

1.Marigona Beadini – Kosovë

2.Kreshimir Majcen – Kroaci

3.Saimir Pirja – Shqipëri

4.Luan Krasniqi – Kosovë

5.Agron Nushi – Kosovë

Delegat: Nadir Shllaku