Fitues i Trofeut “Pavarësia” Senad Drini nga Shqipëria

Sot u mbajt turneu tradicional i 14 me radhë “Pavarësia”.Në program ishin 9 duele, u tregua boks i mirë dhe cilsor me lufta të mira ku te pranishmit u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët në ring.

Në fund juria shpalli dhe më të mirët:
1.Boksieri më i mirë: Senad Drini Shqiperi
2.Tekniku më i mirë: Temzo Mustafiç
3.Qifti më luftarak: Çlirim Berisha – Drilon Arifi
4.Boksieri më i mirë vendor: Lorent Murati
5.Boksieri më ferplay: Loris Idrizi