KOSOVA ME 7 BOKSIERË NË TURNEUN NDËRKOMBËTAR “GONGU I ARTË” SHKUP 10-14.11.2021

Kosova do të mar pjesë me 7 boksier në turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë” që mbahet në Shkup nga 10-14 nëntor 2021.
Ky turne do të jetë me një konkurenc të fortë me pjesëmarrje të boksierëve cilsor nga Anglia, Irlanda, Welsi, Italia e shumë shtete nga rajoni dhe Evropa.
Ky është një test i mirë për boksierët tanë para turneut të madh ndërkombëtar “Adem Jashari” që mbahet me 20-21 nëntor në Prishtinë.
Vite me radhe boksieret kosovar kanë arritur sukses në turneun “Gongu i Artë” duke rrëmbyer trofet kryesore, besojmë se edhe kët vit do të vazhdojnë me suksese si viteve të kaluara.
Me ftesë të nikoqirit parameq do të boksoj edhe boksieri i ri junior nga Kosova në 52kg.Rexhep Morina.