PËRFUNDOI KAMPIONATI I KOSOVËS NË BOKS PËR TË GJITHA GRUPMOSHAT 01-03.10.2021-MITROVICË

Mbrëm me 03 tetor përfundoi Kampionati Individual i Kosovës në boks për të gjitha grupmoshat.

FboxK falenderon k.b.”Trepça” për organizimin që ishte në nivel gjatë tri ditëve u tregua boks i mirë dhe cilsor, u vërejt masovizimi i boksierëve nëpër klube dhe ngritja e nivelit të boksit.

Në kët kampionat duelun shumë kampion të rinjë që premtojnë shumë në të ardhmen për gara ndërkombëtare.

Në kët kampionat morën pjesë 21 klube me boksierët më të mirë.

Gjyqtarë/ Referees :

Agim Tahiraj
Rasim Rrustemi
Safet Syla
Fadil Bekteshi
Visar Ibrahimi
Granit Qorri
Marigona Beadini
Agron Nushi
Luan Krasniqi
Filip Nue
Delegat:Sylejman Voca, Nadir Shllaku
Mjeku Kujdestar: Vehbi Leku