KAMPIONATI EVROPIAN PËR SHKOLLAR -SARAJEV (B. e H.) 10-21.GUSHT 2021

Ekipi i Kombëtares së Kosovës për Shkollar 2007-2008 (kadet ) me 10 gushtë udhëtoj në Kampionatin Evropian që mbahet me 10-21 gushtë 2021 në Sarajevë (B. e H.).
Në ket kampionat do te marin pjese 40 shtete, Ekipi i Kosovës përfaqësohet nga : 50kg.Rigon Demaku,66kg.Luan Morina,57kg.Suela Canolli, trajneri Faton Xhakli dhe Gjyqtari Ndërkombëtar Latif Lato Demolli që do të ndaj drejtesin.