Donjeta bokson kundër anglezes në Lojërat Olimpike

Boksierja Donjeta Sadiku që përfaqeson Kosovën në Lojërat Olimpike Tokyo2020, meçin e parë do ta ketë me 27 korrik kundër boksieres nga Anglia Caroline Dubois. 

Anglezja është një nder boksierët me të mira në Evropë,i cila ishte finaliste në kualifikimet në Paris.

“Shpresojmë dhe besojmë që Sadiku do ta kalojë sfiden e parë dhe do të vazhdojë tutje për xhiiron e dytë ku e pret Rashida Shakilya Quante Ellis përfaqsuese e Shtetve te Bashkuara të Amerikes”.

Donjeta është e përgatitur për sfidën me anglezen.