Behrami mposhtet në Kampionatin Evropian

Patriot Behrami nuk pati sukses dhe mposhtet nga boksieri azejbaxhanas. 

“Në ring u paraqit 69 kg Patriot Behrami kundër boksierit të Azerbexhanit Sarkhan Aliev, ku pësoi humbje dhe u eliminua nga garat.

Nesër me 18 qershor boksojnë 52 kg Bashkim Bajoku kundër boksierit nga Spanja Torres Vardez Joan Manuel dhe 81kg Besart Pireva ndaj estonezit Aas Stiven”, njofton Federata e Boksit e Kosovës.