Turneu ndërkombëtar i boksit “14 Qershori Dita e Qlirimit të Gjakovës”

KLUBI I BOKSIT “SPORT CENTER” GJAKOVË ORGANIZON TURNEUN NDËRKOMBËTAR “14 QERSHORI DITA E ÇLIRIMIT TË GJAKOVËS”

Klubi i boksit “ Sport Center” Gjakovë do të organizon turneun e hapur ndërkombëtar “14 Qershori Dita e Çlirimit të Gjakovës”me 19 qershor 2021, në Palestren e Sporteve “Shani Nushi” Gjakovë.

Peshimi i boksierëve : 10:00 – 11:00
Duelet fillojnë nga ora 14:00

Gjyqtarë:
1.Agim Shala
2.Granit Qorri
3.Visar Ibrahimi
4.Agron Nushi
5.Luan Krasniqi
Delegat: Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku