Në palestrën “Minatori” nga klubi i boksit “Trepça” u organizua turneu në boks, i hapur për të gjitha grupmoshat

Në palestrën “Minatori” nga klubi i boksit “Trepça” u organizua turneu në boks, i hapur për të gjitha grupmoshat

U zhvilluan 25 duele u tregua një boks i mirë dhe cilsor.

Në fund juria shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë: Imer Manxholli k.b.”Trepça”
Boksieri Tekniku më i mirë: Sali Islami k.b.”Drenasi”
Qifti më luftarak: Bajram Zymi k.b.”Prishtina”- Albin Braha k.b.”Trepça”
Boksierja më perspektive: Suela Canolli k.b.”Dardanët”
Shpresat e boksit: Riza Zeqiri k.b.”Trepça” dhe Alban Qenani k.b.”Kuksi” Shqipëri.

Gjyqtarë:
1.Latif Demolli
2.Agim Tahiraj
3.Fadil Bekteshi
4.Rasim Rrustemi
5.Lum Agushi
6.Filip Nue
Delegat:Sylejman Voca dhe Nadir Shllaku