TURNEU NDËRKOMBËTAR PËR TË RINJË (YOUTH) “LAH NIMANI” 15 -16 MAJ 2021 PRISHTINË

BOKSIERI MË I MIRË I TURNEUT LEUTRIM MULI (Danimark)

Federata e Boksit të Kosovës për 2 ditë rresht në palestren e sporteve të Qendrës dhe Rinisë në Prishtinë, organizoj turneun tradicional të 13 me rradhë “Lah NImani”.
Në këtë aktivitet pos nikoqirit Kosovës pjesëmarres ishin edhe Shqiperia, Danimarka, Sllovakia dhe Maqedonia e Veriut.
Gjatë këtij turneu u demostrua boks cilësor të nivelit evropian.

Juria profesionale shpalli më të mirët:
Boksieri më i mirë: Leutrim Muli – Danimark
Tekniku më i mirë: Orgito Llaha – Shqipëri
Qifti më luftarak: Hadi Shehabi (Maq.e Ver.)- Tibor Katana (Sllovaki)
Boksieri më fairplay: Elias Idrissi – Danimarkë
Boksieri më i mirë vendor: Lorent Murati – Kosovë.