TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI”

Federata e boksit organizoj turneun ndërkombëtar tradicional i 12 me rradhe “Lah Nimani” me boksier të rinjë (youth 17-18 vjeqar) i cili u mbajte sot me 3 tetor në Pallatin e Rinisë Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 12:00.

FboxK respektoj keshillat e dalura nga IKSHPK, M.SH, MKRS që në palestra të mbyllura mos të ketë më shumë se 50 persona (garues,trajner,delegate,mjek sportive etj.)turneu u zhvillua pa publik.

Ne program ishin 9 duele u tregua nje boks mjaft cilsor dhe luftarak,pas nje pause 7 muajsh per shkak te pandemise Covid-19.Pjesemares ishin boksieret nga Shqiperia,Maqedonia dhe Kosova.Hapjen e turneut e beri zv.ministri i MKRS z.Arber Grabovci.Juria ne fund beri dhe shpalljen e boksierëve me te mire të turneut.

Boksieri me i mire: Ardian Azemi- Maqedoni
Tekniku me i mire: Ergys Toqi – Shqiperi
Qifti me luftarak: Remzo Mustafiç- Kosovë. – Arlind Çera – Shqiperi
Boksierei me ferpley: Luar Aliu Kosovë
Boksieri me i mire i huaj: Santiago Selimaj

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli
2. Agim Shala
3.Aliriza Rexhepi
4.Agim Tahiraj
5. Safet Syla
6.Fadil Bekteshi
7.Visar Ibrahimi
8.Granit QorriDelegat: Sylejman Voca Moderator :Artan Muhaxhiri
Mjeku Kujdestar: Agron Kamberi