Turneu ndërkombëtarë “Lah Nimani” 18 Korrik 2020

Federata e Boksit e Kosovës, publikon listën e boksierëve pjespëamrrës në turneun ndërkombëtar “Lah Nimani”, që mbahet me 18 Korrik.

“Boksierët e paraqitur për turneun “Lah Nimani “ që mbahet me 18 korrik në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë me fillim në ora 13:00 dhe besojmë një garë të mirë.

Për shkak të situatës së pandemisë Cocid-19 pjesëmarrës do të jenë vetëm boksierët nga Shqipëria, Mali i Zi dhe Kosova. Në program do të jenë maksimumi 12 duele.

52kg.Jeton Berisha- 2002
56kg.
56kg.Gentrit Gashi – 2003
56kg.Luar Aliu – 2002
56kg.Lorent Murati- 2003
56kg. 2003 – Mali I Zi
60kg.
60kg.Liron Mehmeti – 2002
60kg.Albin Morina – 2002……
60kg.Fatjon Rrucaj – 2003- Shqiperi
60kg. 2003- Mali i Zi
64kg.
64kg. Çlirim Berisha – 64kg.-2003
64kg. Erzon Beqiri – 2003
64kg.Muhamet Shahinovic -2003
64kg.Loris Idrizi – 2003
64kg.Jurgen Peposhi – 2003 – Shqiperi
64kg.Orgito Llaha – 2003 – Shqipëri
69kg.
69kg.Leonit Gubetini – 2003
69kg.Valon Demiri – 2003
69kg.Rilind Muriqi – 2003
69kg.Ergys Toci – 2003 – Shqipëri
69kg.2002 Mali I Zi
69kg.Bleart Rexhepi – 2003
75kg.
75kg.Leonit Muhagjeri 2002
75kg.Xhuljo Bejko – 2003 – Shqipëri
81kg.
81kg.Altin Shala -2003
91kg.
86kg.Samir Malsori -2003
91kg.Remzo Mustafiç – 2003
91+kg.
+91kg.Arbi Haxhiu- 2002- Shqipëri