FINALET E TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI”

FINALET E TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI”
FINALS INTERNATIONAL TOURNAMENT “LAH NIMANI”
25 – 26.05.2019

Pjesëmarës në këtë turne ishin 7 shtete Belgjika, Bullgaria, Maqedonia, Mali i Zi, Gjermania, Shqiperia dhe Kosova.
Organizimi ishte në nivel të larte dhe u tregua një boks mjaft cilësor si në gjysmëfinale ashtu edhe në finale.

Juria në fund shpalli edhe boksierët më të mirë të turneut:

Boksieri më i mirë: Martin Lekov Bulgari
Tekniku më i mirë: Erdonis Maliqi Kosovë
Qifti më luftarak: Riad Konushevci Kosovë – Edmond Murja Shqipëri
Boksieri më ferpley: Arburon Avdimetaj Belgjik
Boksieri më perspektiv: Almir Roqi Maqedoni

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE – FINALE – FINALS
KOHA | TIME: 12:00h. 
VENDI | VENUE: Pallati I Sporteve , Prishtinë

Këndi i kuq | Red Corne | Këndi i kaltërt | Blue Corner

1.48kg. Gentrit Gashi Kos. Adam Bensaadoun Belg.0 : 2
2.66kg. Shiqiri Preshtreshi Kos. Darko MrdovicMne.0 : 2
3.56kg. Fatlind Ternava Kos. Luar Aliu Kos. Dis.
4.56kg. Myslim Lelaj Alb. Agron Berisha Kos. 2 : 0
5.60kg. Riad Konushevci Kos. Edmond Murja Alb. 2 : 0
6.64kg. Torres Sean Bulg. Real Nezaj Alb. 2 : 0
7.64kg Martin Lekov Kos. Almir Roqi Maq. 2 : 0
8.69kg. Santiago Selimaj Alb. Erdonis Maliqi Kos. 0 : 2
9.75kg. Altin Shal Kos. Arburon Avdimetaj Belg.0 : 2
10.81kg. Besart Sulaj Alb. Zlatin Techev Bulg. 2 : 0
11.91kg. Dionis Mexhuani Kos. Gelian Rojku Alb. 0 : 2


Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli – Kos 
2.Rrustem Konjuhi – Kos
3. Georgi Georgiev – Bullg.
4. Agim Shala – Kos.
5.Agim Tahiraj – Kos
6. Safet Syla – Kos.
7.Fadil Bekteshi -Kos
8.Visar Ibrahimi-Kos
9.Granit Qorri- Kos
10.m.kohe:Fisnik Latifi

Delegat: Sylejman Voca

Mjeku Kujdestar: Endrit Dragusha ,Muhamet Pervetica