Stervitjet e reprezentacionit të Kosovës.

Boksieret e përzgjedhur të të gjitha grupmoshave junior, të rinjë (youth) dhe senior përgaditjet bazike janë duke i zhvilluar në Durres ku në muajin shkurt fillojnë garat .
Kosova do të marë pjesë në Debrecen të Hungarisē me 2 boksier Shpetim Bajoku 60kg dhe Ardit Delijaj 81kg, nga data 3-10 shkurt, në Sofje të Bullgarisë poashtu në turneun “Strangjat” 13-19 shkurt me 2 boksier Dielli Vranoci 64kg dhe Patriot Behrami 69kg. dhe me 16 shkurt mbahet turneu ndërkombëtar “Pavarësia” ku do të marin pjesë 5 shtete Austria, Shqiperia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova.
Këto përgaditje janë të mirsëardhura për boksierët Kosovarë që të jenë sa më të përgaditur për këto gara.
Me ekipin e boksierëve po punojnë selektori Shefki Bogujevci dhe trajneri Kreshnik Shala.