NJOFTIM PËR TË GJITHA KLUBET E REGJISTRUARA NË FBOXK

1.Pergaditjet Bazike te reprezentuesve të Kosovës të të gjitha grupmoshave djem dhe vajza 20 dhjetor 2018 – 11 januar.2019.

2.Meqi miqesor Kosovë – Itali me 22 dhjetor shtyhet për muajin Januar për arsye të afatit të shkurtë për paisje me viza.

3.Klubet e boksit me leje të FboxK munden ti leshojnë boksierët në pushime dimërore nga 20 dhjetorI 2018 – 10 januar 2019

4.Shpallja e Lauratëve të vitit 2018 bëhet me 26 dhjetor në ora 12:00 në Hotel “Sirius” Prishtinë