TURNEU NDËRKOMBËTAR “68 th.GERGEL Y BORNEMISSZA MEMORIAL” EGER,HUNGARY 05 – 10 Mars 2018

 

Kosova do të marë pjesë në turneun ndërkombëtar për junior në Eger (Hungari).Kosova përfaqësohet me 2 boksier 60kg.Luan Demaj ,75kg.Dionis Mexhuani,trajneri Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli.

Boxier 60kg. LUAN DEMAJ
Boxier 75kg. DIONIS MEXHUAN
Referee LATIF DEMOLLI
Team Coach SHEFKIJA BOGUJEVCI