DONJETA SADIKU KRENARIA E KOSOVËS.

Mbretresha e ringut Donjeta Sadiku edhe pse tani në konkurencen e senioreve vazhdon me fitore këtë e bëri javen e kaluar në Debrecen të Hungarisë ku u stolis me medalje të artë e tani sod e vazhdoi në Sofje të Bullgarisë ku sot bombardoi gjatë tri raundeve boksieren Italiane Martusciello Francesja e cila nga të ramet e njëpasnjishme të Donjetes filloi të ulë koken dhe të mbajë duart e Donjetes dhe referja në ring disa herë e qortoi me verejtje publike.
Meqin e radhes Donjeta e ka me 22 shkurt kundër boksieres Braziljane Fereira Beatriz e cila radhitet nder boksieret më të mira botërore në 60kg.
Mund të themi lirisht se ky meq do të jetë finale para finales.