KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR ALBENA(BULGARI)17-26 Shtator

KAMPIONATI EVROPIAN PËR JUNIOR ALBENA(BULGARI)17-26 Shtator
EUBC European Junior Boxing Championships Albena(Bulgaria) September 17 -26.
Nesër Përfaqesuesja e Kosovës udhëton për Bullgari për të marë pjesë në Kampionatin Evropian për Junior që mbahet në Albena nga data 17-26 shtator.
Kosova përfaqesohet nga 2 boksier 57kg.Erdonis Maliqi,60kg.Drilon Thaqi,selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli që do të ndajë drejtësinë në kët Kampionat Evropian.

 

21728358_1880203955342308_9173863044858125643_n

21752065_1880204178675619_1471389524565940990_n

 

21761778_1880203765342327_8335313596273686528_n

21761809_1880203622009008_7009860396248953878_n