TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT”

TURNEU TRADICIONAL “EPOPEJA E DUKAGJINIT”

Sot me 26 Mars k.b.PEJA” organizoi turneun tradicional “Epopeja e Gukagjinit’ .
Në këtë turne përveq boksierëve nga Kosova morën pjesë edhe boksierët nga Shqipëria.
U tregua një boks mjaft cilësor dhe duele të forta.

 

DSC_0095

17522997_1429762657094514_3740298492065060328_n

17523549_1429762660427847_8189650934754864256_n