Turneu ndërkombëtar “Mimoza e Arte”

Turneu ndërkombëtar “Mimoza e Arte” Sot nga ora 16:00 zhvillohen Gjysëmfinalet e turneut ku në program jan dhe 4 boksier Kosovar 64kg.Patriot Behrami – Ivan Blazhevic Bosna e Hercegovina,56kg.Besfort Merlaku -Krenar Zeneli Shqiperi,64kg.Venhar Haziraj – Cosenza Dinato Itali,69kg.Taulan Sejfijaj – Arecchia Vincenzo Itali ndërsa në finale janë dhe Liridon Tahiri,Ardit Delijaj dhe Fisnik Muharremi që presin fituesit e gjysëmfinaleve.

 

16998107_1639463042749735_1479335354790623544_n