PROPOZIMI I BOKSIEREVE PER BURSA nga MKRS dhe KON

Komisioni i caktuar nga Bordi i FboxK Nadir Shllaku,Shefki Bogujevci,Latif Demolli,për përzgjedhjen e shpresave Olimpike për fitimin e Burses 1 vjeqare nga boksierët e propozuar si;Donjeta Sadiku,Patriot Behrami,Atdhe Delijaj,Erdonis Maliqi,Shpetim Rrullani,Jozef Rrasi,Fisnik Muharremi,Qlirim Zeka.

Dhe sipas rezultateve të arritura për vitin 2016 ,komisioni emroi 3 boksier si Donjeta Sadikun,Patriot Behramin , Atdhe Delijaj për aplikim ne KOK ku Bordi i Komitetit Olimpik cakton boksieret fitues të Bursave 1 vjeqare nga MKRS.
Ndërsa për Burse Olimpike nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar do të emroj boksierin më te suksesshem te Kosovës Armend Xhoxhaj.

15590424_1294249040645877_3871127766528193928_n15665588_1294248710645910_1287842411101499858_n

15697364_1294248857312562_5778495837877173127_n15672569_1294248970645884_8533715145418310748_n