TURNEU “ADEM JASHARI” Gjithqka gati per turneun ndërkombëtare i 18 me radhe

TURNEU “ADEM JASHARI” Gjithqka gati per turneun nderkombetar i 18 me radhe “Adem Jashari”.Neser me 26 Nentor fillojn gjysemfinalet me fillim ne ora 17h. dhe Finalet me 27 Nentor ne ora 12h. Meqet mbahen ne Palestren 1 Tetori ne Prishtine.Meqet i drejtojne: Pieree Antoine Belgjik,Maqedoni,Shqiperi,Latif Demolli,Rrustem Konjuhi.Aliriza Rexhepi,Agim Shala,Agim Tahiraj,mates kohe:Fadil Bekteshi,Visar Ibrahimi Supervisor Marko Marko Marović Kroaci dhe Visor Sylejman Voca

ftesa-perpara