Konferenca e pare për media te shkruara dhe elektronike me rastin e turneut ndërkombëtare “Adem Jashari”

Sod u mbajte konferenca e pare për media te shkruara dhe elektronike me rastin e turneut ndërkombëtare “Adem Jashari” i cili mbahet me 26-27 nëntor në pallatin e sporteve 1 tetori Prishtine.

 15027457_1245427362194712_6499122261425558233_n 15037146_1245427888861326_4387595731010860864_n 15037160_1245427505528031_9153487074477100584_n 15056359_1245427862194662_4967492202128872669_n 15078604_1245427945527987_7737323682928422492_n 15078706_1245427418861373_2496869285943860333_n 15085632_1245427615528020_1416177105893575845_n 15094336_1245427452194703_3477608308234711966_n 15095440_1245427815528000_2616645069255144417_n 15135746_1245427655528016_5157483857129562339_n