Kalendari

121

Kalendari i garave planifikuar për vitin 2023 nga Federata e Boksit e Kosovës

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

JANAR – I –

14.- Seminar dhe kollokfium për gjyqtarë, delegate dhe mjek sportive

SHKURT – II –

09.- Prishtinë Shpallja e Lauratëve 2022

12.- Prishtinë – Turneu i –XV – ndërkombëtar “Pavarësia”

18-27.- Sofje (Bullgari) -Turneu ndërkombëtar “Strandja 2023” djem e vajza

28-08.- Mars Përgaditjet bazike të kombëtares në Durrës (Shqipëri)

MARS – III –

04.- Kuvendi i rregullt i punës i FboxK-së

15-31.- New Delhi(Indi) – Kampionati Botëror i boksit për Femra Elitë

06-13.- Sofje (Bullgari)-Turneu ndërkombëtar “Emil Jechev” Youth

13-20.- Budva (Mali i Zi)-Turneu ndërkombëtar Youth “Adriatik Pearl”

25.- Pejë -Turne i boksit “Epopeja e Dukagjinit”

PRILL – IV

07-10.- Shkodër – Turneu ndërkombëtar “Memorial Vllaznia”

15.- Bratisllava – Sllovaki – Kosovë

23-04 Maj.- Jerevan (Aremeni)Kampionati Evropian Youth (të rinjë) për djem dhe vajza

24-01 Maj- Cesme, Izmir Turneu ndërkombëtar për senior (femra)

10-20.- Sofje (Bullgari)-EUBC Youth European Boxing Championships Men’s and Women’s Youth

MAJ –V –

01-14.- Tashkent ( Uzbekistan) IBA Kampionati Botëror Elita e meshkujve

03-08.- Usti Labem Turneu ndërkombëtar ‘Grand Prix”

01.- Zagreb Boxing Cup

07.- Kaqanik -Turneu i boksit “Armend Trena & Malsor Dashi”

19-21.- Prishtinë-Turneu nderk. EUBC për të rinjë (Youth) “Lah Nimani”

29-02.- Qershor-Sofje (Bullgari)-Turneu ndërkombëtar “Emil Jechev” Junior djem

QERSHOR – VI –

03.- Ferizaj – Turneu ndërkombëtar “Muharrem Mehmeti”

Nga 21 qershor – 02 korrik – Krakow(Poloni)- Lojrat Olimpike Evropiane, EOC – Elita e meshkujve dhe e femrave

05-10.- Eger (Hungary)-Turneu ndërkombëtar “Bornemissza Gergely”

04.- Kumanovë (Maqedonia e V.) Turneu ndërkombëtar “Miroslav Petroviç”

10.- Gjakovë-k.b.”Sport Center” Turneu “Qlirimi i Gjakovës”

14.-Obiliq-k.b.”Kastrioti” Turne i boksit “Qlirimi i Obiliçit”

18.- Prizren-Turneu memorial tradicional “Ekrem Rexha -Komandant Drini’

25.- Shkup(M.V.)-Turneu ndërkombëtar “Arena Kup”

25.- Shtime-k.b.”S.Salihu” Turne i boksit “Dita e Qlirimit”

25-06 korrik -(Itali) Lojrat Mesdhetare

Rumani – Kampionati Evropian për junior djem e vajza

KORRIK – VII –

14-16.- Kampionati Individual i Kosovës për të gjitha grupmoshat

Angli – IBA Golden Belt Series Event

GUSHT – VIII –

Maribor (Slloveni) Kampionati Evropian për shkollar djem e vajza

14-19.- Lindow (Gjermani) Turneu ndërkombëtar “Brandenburg Cup”

25.08-05.09.- Brezovicë-Përgaditjet të rezprezentacioneve të Kosovës të të gjithave grupmoshave djem e vajza.

SHTATOR – IX –

01.- Antalya (Turqi) Turneu ndërkombëtar

Prishtinë- Kosovë – Sllovaki

03-10.- Gliwice (Poloni)Silesian Women’s Open Tournament

9.- Seminar dhe kollokfium për gjyqtarë, delegate dhe mjek sportive

16.- Gjilan-k.b.”Drita” Turneu memorial “Agim Rashiti”

19-26.- Sarajeve (B. e H.) Turneu ndërkombëtar “Mustafa Hajrulahoviq

19-22.- Pula (Croaci) North Adriatic Cup djem e vajza

25.09-01.10.- Sofje (Bullgari)-Turneu ndërkombëtar “Balkan” për femra senior

Seminar dhe kollokfium për gjyqtarë, delegate dhe mjek sportive

TETOR – X –

Zagreb (Kroaci) Turneu ndërkombëtar për djem e vajza – youth, junior, shkollar

Baku (Azerbedjan)Kampionati Evropian U22 për djem dhe vajza 19-22 vjeqar

01.- Klinë-Turneu memorial i boksit kushtuar dëshmorëve “ Syl, Idriz, Milazim Balaj”

14.- Gjenevë (Zvicër) Ndeshje miqësore Zvicër – Kosovë

08.- Pejë k.b.”A.P.Peja” Turneu i boksit për të gjitha grupmoshat

13-15.Porec – Turneu ndërkombëtar “Istra Open” djem e vajza Elit

NËNTOR – XI –

03-06.- Prishtinë-Turneu ndërkombëtar – XXV – “Adem Jashari”

12.- Prishtinë – k.b.”Prishtina” Turneu ndërkombëtar

18.- Gjakovë -Turneu” Xhafer Thaqi”

17-20.- Shkup – Turneu ndërkombëtar “Gongu i Artë”

Zagreb (Kroaci)-Boxing Queen Tournament për femra Elite

DHJETOR – XII –

06-11.- Zagreb (Kroaci) Turneu ndërkombëtar “Grand Prix”

Kampionati Ballkanik

24.- Pejë- k.b.”A.P.Peja” Turne i boksit

Lusim të gjitha klubet e boksit ti paraqesin në FboxK datën dhe vendin e organizimit të turneve që ti shenojmë në kalendarin e garave për vitin 2023.