BOKSIERET E KOSOVËS NË HUNGARI

February 5, 2017

Nga nesër Federata e boksit e Kosovës fillon me garat ndërkombëtare dhe kombëtare. Nesër ekipi i Kosovës me 3 boksier 64kg.Nikol Rrasi ,69kg.Besart Kurhasku,81kg.Fisnik Muharremi ,selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli udhëtojn në Debrecen(Hungari) në turneun ndërkombëtar i 61 “Bocskai Istvan Memorial” që zgjat deri me 12 Shkurt.Ky turne është i vlefshem për pike për Kampionatin Botëror që mbahet në Tetor në Humburg te Gjermanise. Meqi i…

Read More >>

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE

February 5, 2017

KURSI PËR ADMINISTRATORË HYN NË DITËN PËRMBYLLËSE E diela ka qenë dita e fundit e punës së kursit bazik për administratorët sportive. Kursi bazik që ka filluar të premten, është ndjekur nga 24 trajnerë, admionistratorë, menaxherë dhe gazetarë sportivë, të cilët përmes ndjekjes së ligjeratave dhe duke qenë pjesë e punimeve në këtë seminar, do të certifikohen me diplomën bazike të administratorëve sportivë, e cila lëshohet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar,…

Read More >>

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV

February 4, 2017

PO VAZHDON KURSI PËR ADMINISTRATORË SPORTIV   Në ditën e dytë të punimeve të kursit për administrator sportivë, theksi I veçantë I është dhënë planit strategjik të Federatës së Boksit të Kosovës. Duke folur për prezantimin dhe rëndësinë e të pasurit e një plani të tillë, fillimisht të pranishmëve u është drejtuar presidenti I KOK-ut Besim Hasani, I cili duke provokuar edhe bashkëbisedimin më 24 pjesëmarrësit e këtij kursi, nxorri…

Read More >>

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS

January 22, 2017

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS Një delegacion i FBoxK-së, i kryesuar nga presidenti Ramadan Selimi po zhvillon një vizitë në kampin përgatitor të kombëtares së Kosovës në boks. Selimi i shoqëruar nga nënkryetari Sylejman Voca, dhe anëtarët e bordit Nadir Shllaku e Latif Demolli, kanë arritur rreth orës 13:30 në Durrës, ku në Hotel Kosmira po zhvillon përgatitjet kombëtarja jonë. Gjatë vizitës, Selimi ka…

Read More >>

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2016

January 22, 2017

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS SHPALLJA E SPORTISTIT TË VITIT 2016 14 Janar 2017, – Prishtinë LAUREATËT Boksieri më i mirë ……….. ARMEND XHOXHAJ Boksierja më e mirë …….. DONJETA SADIKU Trajneri më i mirë ……….. BESIM BRAHIMI Gjyqtari më i mirë ……….. LATIF DEMOLLI Punëtori sportivë ……….. .SYLEJMAN VOCA Klubi më i mirë ………….. K.B.”GOLLAKU”

Read More >>

VAZHDOJNË PËRGATITJET E BOKSIERËVE

January 19, 2017

VAZHDOJNË PËRGATITJET E BOKSIERËVE Tash e një javë, boksierët e kombëtares së Kosovës po zhvillojnë përgatitjet intenzive në Durrës. Federata e Boksit e Kosovës (FBoxK), ka publikuar fotografi nga seanca e sotme e mesditës, ku shihet atmosferë pune dhe disponim në mesin e boksierëve të përzgjedhur në kampin kosovar. Të shtunën, është paralajmëruar edhe një vizitë, që kryetari Ramadan Selimi, së bashku me zëdhënësin Latif Demolli, do t’ua bëjnë boksierëve,…

Read More >>

BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA

January 12, 2017

BOKSIERET NE PERGADITJE TE PERBASHKETA Ekipi i boksiereve me te mire te Kosoves do te udhetojne ne pergatitje te perbashketa ne bregdetin Shqiptar ne Durres me 14 Janar ku do te zhvillojne pergaditjet para garave nderkombetare qe jane te parapara ne kalendarin e garave zyrtare ne Shkurt 2017 Mungojne disa boksier qe per arsye objektive dhe provimeve qe kane javen e ardhshme,por do te ju bashkangjiten ekipit ne vazhdim. EKIPI…

Read More >>